JSM arrangeras 2017 i Lomma 25 mars. Deltagarlista presenteras 22 februari 2017 (observera sista anmälningsdag 19 februari 2017)

Matcherna kommer att gå 3×2 min junior C-klass. Sista anmälningsdag är 20170219 Anmälningsavgiften är 500 kr. Betalning ska ske till PG 61 21 20-6 och vara SMTF tillhanda 20170219 (märk betalningen med SMTF, JUNIOR2017 och klubbnamn) Observera att en anmälan inte är fullständig innan betalning kommit förbundet tillhanda.

Krav: Tävlande ska vara 15-17 år (man ska ha fyllt 15 år men inte ha fyllt 18 år) och svenskt medborgarskap. Pass/legitimation och intyg från målsman på tillåtelse att delta skall kunna visas upp på plats. Kopior på intyg från målsman samt pass/legitimation skall e-postas innan sista anmälningsdag till juniorsm@muaythai.se Inga dispenser ges. Här finns målsmans intyg.

SM är grunden till uttagning av det svenska landslaget. Se uttagningskriterier här http://www.muaythai.se/landslag-a-talang/uttagningskriterier/

Anmälan gör ni här https://goo.gl/forms/FRShUDwq7AAzYu8m1

När vi närmar oss mästerskapet kommer mer detaljerad information kring evenemanget att publiceras på vår hemsida och Facebooksida. Frontier Muay Thai IF har även ett event på Facebook. Det finner ni här.

Välkomna / Svenska Muaythaiförbundet i samarbete med Frontier Muay Thai IF

Kategorier: Tävling