Barngruppen
I barngruppen får tjejer och killar 5-10 år gamla lära sig grunderna i thaiboxning i en inkluderande och lekfull miljö. Träningen passar alla barn som vill aktivera sig, och träna upp sin styrka, kondition och balans genom roliga övningar och mittsträning (där vi tränar thaiboxningstekniker på ”kuddar”). Förutom den fysiska träningen så ligger stor fokus vid att lära barnen respekt för varandra och för gruppen. Träningen är lika psykiskt och socialt utvecklande som fysiskt.

Tjejgruppen
Tjejgruppen välkomnar alla tjejer och erbjuder träningspass med hög kvalité både för nybörjare och som förberedande utbildning för de tjejer som har ambition att börja tävla. Passen leds av två instruktörer som under terminen anpassar nivån efter deltagarna i gruppen. För nybörjare fokuserar vi på thaiboxningens grundtekniker och att utveckla dessa tekniker på mitsar. Vi ser också till att bygga upp en stark och uthållig fysik. För tjejer som har gått igenom nybörjarnivån och vill utveckla sina tekniska kunskaper eller har ambition att börja tävla så tränar vi mer avancerade tekniker och sparringövningar.
Vill du träna och utvecklas tillsammans med andra tjejer så passar denna gruppen dig.

Nybörjare
På nybörjarpassen tränar man grundtekniker och lägger mycket fokus på kondition och styrka för att bygga upp grunden till en stark och uthållig fysik. Att träna i nybörjargruppen passar dem som inte har någon tidigare erfarenhet av kampsport och vi lägger mycket vikt vid styrka och kontroll. I nybörjargruppen utgörs grunden av s.k. mittsträning där vi övar teknikerna på mittsar (pads) och får prova på thaiboxningens karakteristiska clinchbrottning. Detta är gruppen där alla är välkomna oavsett erfarenhet.

Fortsättning
 I fortsättningsgruppen kör vi tekniker som kräver mer kroppskontroll och mer styrka. Mittsträningen blir mer avancerad och vi tränar även lätt sparring där vi övar på hur man ska agera i sparringsituationer och det psykologiska elementet i att våga sparras. Vi utvecklar också tekniken i clinch. Denna grupp passar dig som tidigare har tränat i nybörjargruppen men vill utöka dina kunskaper, oavsett om du är motionär eller om du har ambitionen att börja tävla i framtiden.

Tävling
Tävlingsgruppen riktar sig till dig som aktivt tävlar eller har som ambition att tävla i framtiden. Vi varvar mittsträning med sparring, clinch och teknik och har gemensam löpning på schemat som komplement till träningen. Har du tränat några terminer i någon annan grupp, lärt dig grunderna och vill satsa? Välkommen.

Lunchgruppen
Lunchträningarna är upplagda för att passa alla oavsett nivå. Både erfarna såväl nybörjare är välkomna att träna på lunchen. Vi “sparkar mitts”, kör fys och övar på olika tekniker.