Hej kära medlemmar!
Det har varit en speciell tid för oss alla. Det som drabbat oss i.o.m. Covid-19 är något de flesta av oss aldrig varit med om och förhoppningsvis heller inte kommer vara med om igen.
Vi tog under mars månad beslutet att stänga SMT. Vi tog beslutet för att inte medverka till en smittspridning och på så sätt belasta vården och samhället. Det här är vårt beslut, som fattades efter våra förutsättningar och vår vilja att ta ett samhällsansvar samt för att skydda våra medlemmar, instruktörer och allas nära och kära.
Många av er har gett oss feedback om att ni förstår och håller med om vårt beslut och det känns självklart bra att ni delar vår syn. Vi kommer se till att förhoppningsvis alla känner att ni får alternativ till kompensation som passar just er. Utan våra medlemmar så skulle inte SMT finnas och att ni fortsätter träna hos oss är av största vikt.
Vi har därför landat i tre möjliga alternativ till kompensation, som vi hoppas ni medlemmar blir nöjda med.
Alla som har köpt ett terminskort innan vi stängde har möjlighet att välja något av följande:
1. Möjligheten att träna gratis under juli månad då vi tidigare hade planerat att ha stängt, dvs en månads förlängning av terminskortet.
2. 15% rabatt på höstens terminskort.
3. Ge en kompis en månads träning i höst.
Vi öppnar också upp för möjligheten att överlåta sitt terminskort på någon annan, om man inte själv har möjlighet att träna.
Ni meddelar oss vilket alternativ ni väljer när vi öppnar upp lokalen igen, vilket vi hoppas är snart. Så länge den berömda kurvan fortfarande inte gått ner kommer vi dock hålla stängt i lokalen, och vi följer naturligtvis rekommendationerna från Folkhälsomyndigheten och Riksidrottsförbundet. Dock är våra utomhuspass igång för fullt så det är bara att komma och träna, så länge ni är friska förstås 🙂
Tack för ert tålamod och förståelse!
Mvh Styrelsen och alla instruktörer på SMT